tiistai 25. kesäkuuta 2024

Oman elämänsä malli

 

Jo useamman kesän suosikkiasu on ollut tämä vaaleanpunainen kukkahame ja valkoinen puuvillapaita. Tämä on niin ihana ja kesäinen yhdistelmä, ja monipuolinen, sillä lämpimällä ilmalla hihoista voi kääriä lyhyet ja vähän viileämmällä ne voi pitää pitkänä. 

Mielestäni kynähameet sopivat minulle parhaiten. Tykkään myös A-linjaisista kellohameista, mutta niiden muoto menee hukkaan istuessa. Kynähame puolestaam istuu aina hyvin vaikka ei kävelisikään. Yhdistin tähän asuun vaaleanpunaiset pitsitennarit, sillä minusta on tullut vanha. Tänä kesänä on nimittäin käynyt niin, että korkokengät ja avokkaat ovat jääneet täysin kaapin perälle, koska mukavuus vie voiton. Onneksi nykyään on myös ihan sallittua käyttää hameiden kanssa tossuja tai tennareita.



Olen miettinyt tätä asujen esittelyä, että miksi ihmiset sitä tekevät. Aika moni saattaa nuorena haaveilla mallin urasta, mutta nykyään jokainen on tavallaan oman elämänsä malli. Puhelimilla saa laadukkaita kuvia ja koko ajan ajaudutaan enemmän siihen suuntaan, että jokaisen keho on tärkeä ja hyvä juuri sellaisena kuin se on. Ei tarvitse tavoitella mallin vartaloa eikä uraa.

Itse ainakin saan valtavasti itseluottamusta onnistuneista kuvista. Tiedän jo näin aikuisiällä millaiset vaatteet sopivat minulle ja mitkä miellytävät silmääni. Tiedän millaisia kuvia haluan itsestäni ja myös toteutan niitä. En arkaile pyytää toiselta, että tuo ei ollut nyt ihan sitä mitä ajattelin. Näistäkin kuvista tuli mielestäni todella ihania ja kauniita kesäisessä Hangossa kultasäteen alla. 

Ihmisiä paljon myös puhututtaa Sheiniltä tai muualta vastaavasta nettikaupasta tilatut vaatteet. Itse tilaan silloin tällöin, enkä häpeile myöntää sitä. Tosiasia kuitenkin on, että minun tuloillani ei ole varaa liiemmin muuhun, enkä tiedä onko siinä eroa ostaako vaatteensa H&M:ltä vai Sheiniltä. Samalta suunnalta ne kuitenkin tulevat. Lisäksi plussakokoja löytyy kovin harvasta liikkeestä. Itse myöskin pidän vaatteeni hyvänä enkä käytä niitä vain yhtä tai kahta kertaa. Tästäkin asusta tuo paita on ollut minulla käytössä reilusti yli kymmennen vuotta ja hame useamman vuoden. Eli vaikka ostan pikamuotia, niin ei se tarkoita, että heitän vanhat vaatteeni aina pois. Ja olen aivan varma, että moni joka on pikamuotia vastaan, ostaa sitä silti salaa. 

Tai tiedätkö edes missä se sinun Guccin takki on tehty? 


Hame: SheinCurve
Paita: H&M
Kengät: Zalando/Anna Field

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti