maanantai 13. helmikuuta 2017

Poikkeuksien polku


Tiedättekö mitä? Tänään tuolla oli kevät! Siis tuolla ulkona, jokaisen kulman takana. Päivä alkoi muutenkin niin poikkeuksellisen aikaisin, että pitihän sillä poikkeuksien polulla jatkaa - ja lähteä oikein ulkoilemaan! Lähdimme liikenteeseen kera koiran ja kameran, tarkastelemaan ihanan lämmintä kevätsäätä ja juomaan kupposet kuumaa rantakahvilaan. 



Kahvila Kampela on yksi suosikkipaikoistani kesäisin, eikä se ollut yhtään hullumpi näin talvisaikaankaan. Siellä on istumapaikat lähinnä ulkosalla, mutta pienelle, lasitetulle terassille mahtuu hyvin pari henkeä. Onneksemme terasilla oli tilaa, sillä terassin suojissa aurinko lämmitti vieläkin paremmin eikä viileä merituuli päässyt tunnelmaa latistamaan.

Itse otin vain kuumaa kaakaota ja korvapuustin, mutta mies maistoi joka paikassa ylistettyä Kampelan lohikeittoa. Ja oli se kuulemma maineensa arvoista - maku oli maukas ja annos reilun kokoinen. Keitto ja kaakao lämmitti niin mukavasti, että jaksoi tassutella vielä karvakaverinkin kanssa kivan päivälenkin. Aivan ihanaa, ja piristävää!


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti