maanantai 15. kesäkuuta 2020

Suorituspaineeton






Viimeisen viikon aikana on ollut aivan ihanat kesäilmat ja olenkin yrittänyt nauttia niistä ulkosalla mahdollisimman paljon. Olemme juoneet aamukahvit monena aamuna lähipuistossa ja samalla on hyvä vähän ottaa aurinkoa. Välillä lasissa on kuumaa kahvia, välillä jääkahvia. Välillä viihdymme siinä vartin, välillä toista tuntia. 

Jos en ole juonut aamukahvia miehen kanssa, niin sitten olen suunnannut heti aamutuimaan piknikille kaverin kanssa. Olemme jo pariin otteeseen viettäneet kesäpäivää Hietaniemen rannoilla ja kauniissa Lapinlahden sairaalan puistossa. Olen täysin rakastunut siihen miljööseen ja ainakin vielä yhden reissun teemme sinne suunnalle, sillä vasta eilen eväät syötyämme tajusimme, että siinä aivan lähellähän olisi ollut Helsingin jäätelötehtaan kioski. Ja se jos mikä pitää kokea ainakin kerran kesässä.

Vaikka festarit ja keikat siirtyivätkin ensi vuodelle, niin minulla on vahvasti sellainen olo, että tästä kesästä on tulossa aika mainio. Oikeastaan on enemmän sellainen fiilis, että on lupa vain olla, kun kaikkea väenpaljoutta tulisi välttää. On ihan okei olla olkihatussa ja paistatella päivää koiran kanssa. Tällä kertaa kesää ei tarvitsekaan suorittaa.


5 kommenttia:

  1. Ehkä tämä kesä tekee meille "suorittajille" ihan hyvää. Ei tarvitsekaan mennä ja tehdä kokoajan. Kauniit kuvat!

    Mitkä asiat toisten blogeissa kiinnittävät huomiosi ja saavat sinut liittymään ehkä jopa lukijaksi?

    ♥ Aurinkoista kesää!♥

    VastaaPoista
  2. Kaunis sää on kyllä ollut! Minulla alkaa loma vasta heinäkuussa niin vielä saa töissä kärvistellä.

    VastaaPoista
  3. Tämä sää on ollut ainakin ihan täydellinen viime aikoina! Uskon myös, että tästä kesästä on tulossa ikimuistoinen! Nyt on lupa vaan nauttia ja olla :)

    VastaaPoista
  4. Otan kesän rennosti yhdessä läheisten kanssa. Tämä on vaan paras vuoden aika!

    VastaaPoista