perjantai 11. helmikuuta 2022

Kevättukka




Tänään tuolla oli kevät! Tai no pikkulintujen sirkutus puuttui, mutta muutoin ilmassa oli kevään tuntua.
Talvella ulkoilut rajoittuu pitkälti kauppamatkoihin, joten oli erittäin virkistävää päästä koiran kanssa ulos. Vähän oli liukasta ja huonosti aurattu, mutta sitten piti vain aina vaihtaa suuntaa. Käytiin Taiston kanssa rannalla ihastelemassa maisemia ja auringossa oli jo ihan mukavan lämmin. Kahvila Kampelaan ei päästy, vaan pitää vielä odottaa kevään etenemistä - tai parempaa aurausta.

Pitkän talven jälkeen oli ihana käydä myös kampaajalla. Tukka oli päässyt melko reheväksi ja oli aika kaivaa oma tuttu tyyli esiin. Talvella tuntui, ettei sillä ole niin väliä, kun on pitkälti vain kotona tai pipo päässä. Nyt kuitenkin täytyy alkaa heräilemään talvikoomasta, varsinkin kun koronarajoituksetkin puretaan. Ehkä viimein  pääsisi jonnekkin - baariin, leffaan, keikoille, ravintolaan, mitä vain. Ainakin on tukka kunnossa!

4 kommenttia:

  1. Kauniit luontokuvat! 💚 Upeet hiukset tuli, sopivat sulle!

    Mitäs viikonloppu suunnitelmia sulla? 👌

    https://jasukuvaa.blogspot.com/

    VastaaPoista
  2. Jep, kampaajalla käynti - ja meikkaaminenkin - on kyllä jäänyt sivurooliin toisaalta talven takia ja toisaalta maskin takia. Tuntuu ettei kannata ...

    VastaaPoista
  3. Olen samaa mieltä, että on kevään tuntua. Meillä tosin varpuset on kohlanneet jo kuukauden verran räystäillä. Kauhea kolinat ja vanhat pesät putoilevat pihalle. On kohta siivottava pihaa..

    VastaaPoista
  4. Mie nauttisin mielelläni vielä talvesta, mutta täytyy vaan todeta, että pulkkamäet ja luistelut jää nyt ensi talveen minun osalta :) Toisaalta kyllä kiva että kevät tulee ja päästään sitten pyöräillen päiväkotiin. Kivat hiukset :) voisi itsekin käydä kevään kunniaksi kampaajalla :D

    http://www.sangynalla.fi

    VastaaPoista