maanantai 21. helmikuuta 2022

Pappakoira


Täällä on päästy viralliseen pappakoira ikään! Taisto täytti eilen 8 vuotta, ja pakko sanoa, että en tässä talven aikana ollut aina ihan varma ehditäänkö tämä päivä näkemään. Tänä talvena on tosiaan sairasteltu, ja viimeisimpänä saatiin se epilepsia diagnoosi. Lääkitys on lähtenyt puremaan ja kärpäset ovat vähentyneet, joskaan ei kokonaan kadonneet. Parempaan päin kuitenkin ja vietämme vielä monet syntymäpäivät!

Pappakoira on iloinen, hellyydenkipeä ja aina nälkäinen - eli juuri sellainen kuin se on aina ollut. Pään päällä alkaa olemaan harmaata, talvipakkasilla suostutaan pukemaan jo tossut jalkaan ja nukkuminen kiinnostaa huomattavasti enemmän kuin lelut. Ovikellon soidessa se tosin edelleen kiihtyy nollasta sataan alle sekunnissa, mutta muutoin elo on rauhallisempaa.

Syntymävänä se sai kakun, jossa oli pinottuna kaikkia sen lempiherkkuja. Oli nakkia, juustoa, kermavaahtoa ja tietysti kurkkua. Muutoin päiväohjelmaan kuului sitä mitä yleensäkin eli ulkoilua, rapsutuksia ja nukkumista.

4 kommenttia:

  1. Paljon onnea ihanalle Pappa-koiralle! Ja kylläpä oli maittava synttärikakku! Kermis kruunasi komeuden👍

    VastaaPoista
  2. Paljon onnea pappa-koiralle. Meidän tytöt lähettää papparaiselle terkkuja ja onnittelut.

    VastaaPoista
  3. Onnea Pappakoiralle! Onpa hieno syntymäpäiväkakku <3

    VastaaPoista
  4. Hauska kakku, en olekaan ennen kuullut koirien herkuttelevan juustolla, kurkulla tai kermavaahdolla :D Onnea Pappakoiralle! :)

    VastaaPoista