maanantai 11. huhtikuuta 2022

Älypuutarhasta tavalliseen


Kevätmessuilta löytyi kuin löytyikin niitä kaipaamiani rakuunan taimia sekä joku erikoischilin taimi miehelle. Viimeksi esittelemistäni kurkun aluista on enää yksi hengissä eikä jääkapissa asusteleville laventelille ole tapahtunut yhtään mitään. 

Laitoin kuitenkin pari viikkoa sitten yrttejä ja muita kasveja itämään myös Click&grow -älypuutarhaan. Nyt kerrankin tein niin, että kun ne olivat pinnalla, niin siirsin ne isompiin ruukkuihin. Olen nimittäin todennut, että jos niitä yrittää kasvattaa laitteessa yhtään pidempään, niin ne vain näivettyvät. Siinä ei siis ilmeisesti tila tai ravinteet riitä, ja nyt pari päivää siirron jälkeen ne ainakin ovat lähteen huimasti kasvuun. Siirrän ne sitten vielä kerran isompaan, kun on aika laittaa ne parvekkeelle. 

Tänä kesänä olisi tarkoitus kokeilla uutena tulokkaana myös hernettä ja kesäkurpitsaakin laitettiin tulemaan. Kesäkurpitsaa on tullut joskus alkuvuosina kokeiltua, mutta nyt mies löysi parvekeviljelyyn tarkoitetun Patio Star -lajikkeen. Toivotaan siis, että se tuottaa paremmin satoa kuin tavallinen. 

Pesin jo parvekelasitkin, että pääsisi laittamaan kunnolla kevättä, mutta mikä hitto tämä jatkuva takatalvi oikein on? 

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti