sunnuntai 3. huhtikuuta 2022

Keikkaviikko


Tällä viikolla pääsi pitkästä aikaa taas keikoille. Helsingissä sijatseva Tavastia -klubi on keikkapaikoista ehdoton suosikkini, ja mikä parasta, siellä esiintyi samalla viikolla kaksi suosikkiartistiani. Ostin liput tietysti jo heti alkuvuodesta ja voin kertoa, että tätä viikkoa oli kyllä odotettu.

Torstaina lavalle nousi Vesala ja eilen illalla Chisu. Kumpikin ovat vahvoja, taitavia naisartisteja, joiden musiikki sopii omaan maailmaani. Olen nähnyt kummankin aiemmin festareiden isoilla lavoilla, mutta itse henkilökohtaisesti pidän aina enemmän näistä intiimeistä klubikeikoista. Tämä ei kylläkään auttanut yhtään siihen koronan aiheuttamaan keikkakuumeeseen, vaan lähinnä vain pahensi sitä! Nyt siis pitää saada lisää lippuja ja Pariisin Kevät nyt ainakin olisi kiva nähdä taas pitkästä aikaa. Tai oikeastaan mikä vaan livemusiikki käy kaiken tämän jälkeen - paitsi ehkä Popeda.


4 kommenttia:

  1. Ihanaa, että on taas livekeikkoja! Aika hurjaa ajatella, että sekin on ollut joskus kiellettyä...

    VastaaPoista
  2. Ihanaa että olet päässyt nauttimaan sinulle iloatuovista esiintyjistä! Chisun ja Vesalan musiikista tykkään myös, mutta ylipäätään missään keikoilla olen käynyt tosi vähän. Nyt kun keikkoja taas on niin Jannika B:n haluaisin nähdä :D Ja silloin kn Robin ilmoitti jäävänsä tauolle harmitti etten ehtinyt hänen keikalle meidän neidin kanssa, mutta nyt taas Robinin uusi musiikki ei iskekään 7vuotiaaseen samalla tavalla kun suomenkielinen :D

    VastaaPoista
  3. Mahtavaa että lähdit keikoille nyt kun niitä on! Ajattelin itsekin seurata että missä on ketäkin artisteja esiintymässä että sais fiilistä ylläpidettyä!



    https://jasukuvaa.blogspot.com/

    VastaaPoista
  4. Itse odotan ja toivon, että tänä vuonna päästäisiin Block partyihin vihdoin. Kaksi kesää mennyt niin, ettei niitä olla järjestetty. Halu päästä kuuntelemaan musaa ja syömään street foodia on kova :D

    VastaaPoista