perjantai 7. lokakuuta 2022

Apotekens Composita


Tässä näet kasvoni ilman meikkiä. Kasvojeni iho punoittaa ja on sieltä täältä kuiva sekä toisaalta taas rasvoittuva. Minulla on sekaiho, joka ei tykkää voimakkaasti hajustetuista tuotteista tai liian paksuista rasvoista.

Tänä syksynä olen todella taistellut kuivan ihoni kanssa. Tuntuu, että vaikka kuinka paljon rasvaisi, niin silti meikkivoide jää paakkuun tai käsivarret ovat karheat. Jaloista puhumattakaan. Kävin tällä viikolla apteekissa uudistamassa kasvovoiteeni ja ostoskoriini päätyikin läjäpäin ACO:n tuotteita.

Olen käyttänyt ACO:n kasvovettä päivittäin jo vuosien ajan ja joskus minulla oli käytössä myös saman sarjan kasvorasva. Jossain vaiheessa se kuitenkin vaihtui, kun apteekista suositeltiin erästä toista rasvaa sopivammaksi meikin alle. Nyt kuitenkin ACO:lle oli tullut valikoimaan tällainen superkosteuttava Hydrating Booster seerumi, johon iskin silmäni välittömästi. Myyjältä vielä varmistin, että tuote varmasti on kevyt, mutta tehokas, ja hän lupasi sen olevan. 


Lisäksi löysin ACO:lta shampoon herkälle hiuspohjalle, johon tartuin myös sen enempää miettimättä. Oma hiuspohjani on erittäin herkkä ja valikoiva eikä oikein mikään shampoo ikinä sovi - paitsi sellaiset, jotka sisältävät lääkeaineita. Ajattelin nyt kokeilla tätä, sillä päänahkani kertoo kyllä melko äkkiä onko vaihdos hyvä vai huono juttu. Apteekissa oli lisäksi tarjouksena, että kahden ACO tuotteen ostajalle kasvovoide kaupan päälle, joten kassalta sain vielä sellaisenkin mukaani! 

Seerumi on ollut parin käyttökerran perusteella ihan nappivalinta. Se on ihanan kevyt, imeytyy heti ja tuoksuu miedon raikkaalle. Aivan kuin vettä levittäisi kasvoille, erona toki, että tämä kosteuttaa todella tehokkaasti. Aamuisin olen laittanut kasvoveden jälkeen vain seerumia, mutta iltaisin sitten tuota rasvaa vielä seerumin päälle. Rasva on myös erittäin kevyt eikä jää pyörimään iholle.

Nyt on naama pehmeä kuin vauvan pylly! Shampoota en ole vielä testannut, mutta tämän kokemuksen perusteella odotan sen olevan hyvä ostos. Pidätkö sinä ACO -sarjan tuotteista?




 

5 kommenttia:

  1. Ehkä pitäisi käyttää joskus "vahvempiakin" voiteita tai noita seerumeja, mutta inhoan sitä, jos iho jää voiteen jäljeltä tahmeaksi!

    VastaaPoista
  2. Itsellä myös sekaiho, jossa vitiligon tuomia pigmenttiongelmia. Allergian ja muiden iho-ongelmien vuoksi itsellä on todella rajallisesti ihon hoitoon tarkoitettuja voiteita ja puhdistusaineita. On mahtavaa kun löytää itselleen hyvän tuotteen.

    VastaaPoista
  3. Acon tuotteet ovat hyviä. Olen käyttänyt nuoresta saakka :)

    VastaaPoista