keskiviikko 12. lokakuuta 2022

Taiston syysterveiset



Taiston syksyistä elämää toivottiin tänne blogin puolelle, ja tämä toive on helppo toteuttaa. Syksy on terveyden puolesta ollut rauhallinen ja kaikenlaiset allergiatilanteetkin on saatu siitepölykauden jäljiltä rauhoittumaan. Näin ollen allergialääkkeet on saatu jätettyä pois päivittäisistä rutiineista - ja kuukausittaisista kuluista. 

Joka syksy tulee ostettua uusia vaatteita, eikä tämäkään vuosi ollut poikkeus. Nettikirpparilta löytyi pari söpöä hupparia, joista toinen oli valitettavasti vähän lyhyt. Ajattelin kuitenkin yrittää korjata sitä ja kävin jo ostamassa kangaskaistaleenkin sitä varten. Katsotaan mitä siitä tulee. 

Tuntuu, että Taiston kuono vain harmaantuu harmaantumistaan ja päivät kuluukin pitkälti nukkuen. Pieniä leikkipyrähdyksiä on silloin tällöin ja ulkona hiekkakuoppien kaivaminen on edelleen lempipuuhaa. Uusina herkkualuevaltauksina on raaka lanttu ja porkkana, jotka sopivatkin hyvin samaan kastiin jo ennestään tuttujen kurkun ja appelsiiniin kanssa. Sadepäivinä kuono pysyy visusti peiton alla ja se papparaiselle sallittakoon!

 

4 kommenttia: