sunnuntai 10. maaliskuuta 2024

Office look



Kukallinen bleiseri - SheinCurve
Pinkki paita - SheinCurve
Mustat farkut - Kappalh



Aloitin viime viikolla työt! Tämä on ensimmäinen työpaikkani ja toimin  nyt siis maanantaista torstaihin järjestöavustajana. Koska tämä on toimistotyötä, halusin uudistaa hieman vaatekaappiani, vaikka todellisuudessa teen työtä pääasiassa etänä. Vaikka työ on etätyötä, niin on kuitenkin mahdollisuus mennä myös toimistolle. Aion hyödyntää sitä kevään tullen kun liikkuminen helpottuu, sillä kotona saa olla muutenkin jo ihan tarpeeksi.

Hakusessa oli sellainen perinteinen office look, eli bleisereitä ja suoria housuja. Suorat housut sekä mustana että liituraitaisena minulla on jo kaapissa, ja myös farkut ovat aivan riittävän siistit. Suoria housuja voi käyttää sitten kun on vaikka jokin todellinen edustuspäivä. Minähän edustan työaikana työnantajaani, joten huoliteltu pukeutuminen on mielestäni päivän selvä asia. 

Ostin kaksi rentoa bleiseriä, joista esittelen teille nyt toisen. Sen kaveriksi ostin pinkin paidan, joka on siisti myös sellaisenaan. Siinä on selässä kaunis pitsi ja kauluksessa hieman kuviointia.  En halunnut ihan sellaista jäykkää bleiseriä, vaan hieman rennomman version. Tämä kukkableiseri on kyllä uusi suosikkivaatteeni, ja se toimittaa kesällä hyvin myös takin virkaa. Sinne sopii alle musta, valkoinen tai pinkki paita, ja se sopii niin housujen kuin hameidenkin kanssa. 

Toinen uusi suosikkiasuni on tuo helmin koristeltu neuletakki sekä musta toppi. Tämä on hieman rennompi asu, mutta kuitenkin siisti ja edustava. Toppi ei ole ihan tavallinen, vaan siinä on rintojen kohdalla kiva rypytys.  Lisäksi sen olkaimet ovat selästä ristissä, joten ei tarvitse miettiä putoaako olkain olkapäältä. Se on ainakin kesällä plussaa. Toppi on erittäin mukava päällä, ja haluaisinkin ehkä tilata kaappiini toisen tällaisen.

Neuletakki on vanhan roosan värinen ja siinä on aivan ihanat hihat. Hihoissa on koristeena helmiä ja ne asettuvat tuolla tavalla hieman pussimaisesti. Tämäkin tulee varmasti olemaan käytössä viileinä syysiltoina. 

Mitä tykkäät uusista "työvaatteistani"? 

 

Neuletakki - SheinCurve
Rypytetty toppi - SheinCurve
Mustat farkut - Kappalh

3 kommenttia:

  1. Olisin odottanut, että kierrät sheinin kaltaiset pikamuoti/orjatyövoimaketjut kaukaa,jos kerran kotimaisuus on sinulle tärkeää.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Valitettavasti kaikessa ei pysty kotimaisuutta kannattamaan korkean hinnan vuoksi

      Poista
    2. Aina voi koluta kirpparit jne. Hyvin löytyy myös isokokoisille naisille kivoja vaatteita, kun vähän jaksaa etsiä. Kannattaa tutustua dokkariin sheinistä ja miettiä uudestaan, että onko edes vähävaraiselle paras ostopaikka.

      Poista