maanantai 6. toukokuuta 2024

Lakerikenkäihminen

Hame: Shein Curve
Paita: Shein Curve

Vappuna oli hyvä syy pukeutua ja nyt olisi aika esitellä vappuaaton sekä -päivän asut. 

Vappuaattona suuntasin Helsingin Tavastialle keikalle, joten halusin päälle jotain hieman räväkämpää. Keikan veti Roope Salminen ja Koirat eli kyseessä ei ollut mikään korkokenkätilaisuus. Piti löytää asu, johon sopii ihanat pitsitennarit

Ostin talvemmalla tuon pinkin hameen, mutta vasta nyt laitoin sen ensimmäistä kertaa päälle. Olin jotenkin ajatellut, että se olisi juhlavampi, mutta ennemminkin minulle tuli siitä sellainen kesähameolo.  Nuo helmet ovat kiva yksityiskohta, mutta niitä olisi saanut olla tiheämmin ja pituus ei ole ihan suosikkini. Uskon kuitenkin, että kesällä tälle on käyttöä. 

Yhdistin pinkkiin hameeseen uuden paidan, jossa on supermahtavat tyllihihat. Olin varautunut, että ne eivät sovi minulle, sillä en pidä yleensä röyhelöhihoista tai rypytyksistä, mutta rakastan näitä hihoja yli kaiken. 

Shortsit: Lindex (itse lyhennetty suorista housuista)
Sukkahousut: Stockmann
Toppi: KappAhl
Tunika: kirpputorilta
(Kengät: Anna Field/Zalando)

Vappupäivänä suuntasin brunssille, jonne halusin hieman asiallisemman asun. Valitsin shortsit, jotka ompelin viime syksynä ja niihin yhdistän aina sukkahousut. Sukkahousut ovat muuten yksi asia, jotka saavat minut tuntemaan itseni naiselliseksi. Nykyään minulla on monenvärisiä ja -kuosillisia sukkahousuja, mutta ihan ihonväriset perussukkahousutkin saavat tämän tunteen minussa aikaan. 

Yhdistin shortseihin mustan topin ja kukallisen tunikan, jonka löysin viime kesänä kirpputorilta. Kengiksi valikoitui  Anna Fieldin kauniit lakerikengät, jotka ostin viime syksynä. Olen jo haaveillut toisista lakerikengistä, vaikka en olisi ikinä uskonut, että minusta tulisi lakerikenkäihminen! Valitettavasti en tajunnut kumpanakaan päivänä ottaa asukuvia kenkien kanssa. 

Mitä pidätte vappuasuistani? Itse tykkäsin, viihdyin vaatteissani ja tunsin oloni hyväksi.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti