torstai 30. toukokuuta 2024

Se punainen toppi




Palataanpa vielä hetkeksi viime viikkoiseen syntymäpäivääni, sillä haluan esitellä teille sen päivän asun. Villin ja värikkään asun sijaan halusin pukeutua kuin aikuinen nainen.

Ostin kevättalvella NewYorkerista maailman mukavimmat housut. Ne ovat vähän kuin suorat housut, mutta kangas on joustavaa ja miellyttävää. Lisäksi niissä on liituraitakuviointi, joka tekee housuista mielestäni entistäkin asiallisemmat. 

Bleisereihin hullaannuin myös kevättalvella, kun aloitin työt ja ostin uusia työvaatteita. Tämä musta pitsibleiseri on mielestäni ehkä jopa vielä kivempi, kuin se aiemmin esittelemäni kukkableiseri. Pitsibleiseri on selästä pelkkää pitsiä kuten hihatkin, eli sen kanssa ei tule edes kuuma.

Punaisen topin ostin ihan vasta paria päivää aiemmin, kun kaveri oli ostanut samanmoisen ja rakastuin topin väriin sekä malliin aivan täysillä. Sekin on ostettu NewYorkerista, ja melkein jouduin jo mennä ostamaan uuden, kun onnistuin saamaan synttäri-illallisella siihen kunnon rasvatahran. Onneksi se kuitenkin lähti sappisaippualla pois.

Tämä on yksi tämän hetken suosikkiasukokonaisuuksistani, mutta ehkä hieman tumma näin kesällä. Tosin tämä asu käy myös toimistopäivinä töissä, joten ei se kesälläkään ihan vaille käyttöä jää.



Housut: NewYorker
Bleiseri: SheinCurve
Toppi: NewYorker
Kengät: Zalando/Anna Field

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti