torstai 3. marraskuuta 2016

Ensimmäisiä


Tämä viikko on ollut täynnä ensimmäisiä. Marraskuun ensimmäinen, talven ensimmäiset glögit, joulun ensimmäinen inspiraatiolehti sekä se paras - ensilumi. Pieni, valkoinen kerros on peittänyt syksyn alleen ja tuonut odotuksen joulusta. Nyt saa aloitella joululaulujen hyräilyn ja lahjojen työstämisen. Osan lahjoista olen tuttuun tapaan ostanut jo joskus lokakuun alussa ja joulukorttipohjatkin odottavat jo askartelijaansa. 





Viime viikon lopulla postiluukusta tipahti Kaikkien aikojen joulu, joka tupsahtaa sieltä joka vuosi. Olen sen joskus tilannut, ja aina syyskuussa laskun tullessa muistan, että ai niin, kohta on joululehtien vuoro. Tämä lehti saapuu ilahduttamaan minua aina lokakuun loppuessa, ja jossain vaiheessa sitä seuraa ruokaversio, joka on tulvillaan jouluruokia ja -leivonnaisia. Oi nam

Kaivoin myös esiin virkkuukoukkuni ja lankakeräni, sillä korttien lisäksi myös joitain lahjoja tulee tehtyä itse. Mutta nyt nautin glögilasilliseni loppuun ja vaellan joulun ihmemaahan, jossa joulu on aina täydellinen. 

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti