maanantai 10. huhtikuuta 2017

IkkunapuutarhuriOlen täällä jo ihan kevätmeinigeissä! Katsokaa taimiani, kuinka vehreitä ja iloisia nekin ovat! Viime viikolla kävin äidin kanssa pyörähtämässä siellä paljon puhutuilla Kevätmessuilla, mutta ruukkuvadelmaan en törmännyt. Olimme äidin kanssa muutenkin hieman pettyneitä messujen tarjontaan, sillä siellä kaupattiin pääasiassa perennakasveja ja kukkasipuleita. Ei juuri yhtään hyötykasveja, vain muutama marjapensaan alku tuli vastaan. Kaikenlaiset muut taimet olivat tipotiessään.

Tämän johdosta jouduin tilaamaan vadelmani netistä, mikä tuntuu hieman oudolta. Otin suosiolla kotiinkuljetuksen, sillä postilaatikosta tungettu taimi tai postin hyllyllä nököttävä pensaan alku eivät kumpikaan tuntuneet loogisilta vaihtoehdoilta. Kotiinkuljetettuna pikkuinen pääsee ehkä yhtenä kappaleena kotiin.

Ihanaa kun kotona kaikki jo vihertää ja huonekasvitkin ovat selvästi jo piristyneet. Vaikka ulkona kevät ei ole vielä kovinkaan pitkällä, niin oma ikkunapuutarhani antaa toivon tulevasta.

2 kommenttia:

 1. Ihania kuvia! Tykkään etenkin noista kattilaan kylvetyistä basilikoista. Meilläkin kevätkylvöt ovat alkaneet itää ja odottelen jo innolla, että ne voidaan siirtää parvekkeelle. :)

  viikarivartti.blogspot.fi

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Joo, minustakin tuo mummun vanhassa kattilassa nököttävä basilika on ihan huippu! :)

   Poista