lauantai 15. huhtikuuta 2017

Jogurtilla, kiitosMämmi on varmaan yksi niistä kansallisaarteistamme, joka jakaa ihmiset hyvin kahtia. Siitä joko pitää tai sitten ei. Itse pidän kyllä mämmistä, mutta en ole sen himokuluttaja. Minulle on myös tärkeää, että mämmi on juuri sitä oikeaa - ja siihen pystyy vain Kymppi Mämmi. Kaikki appelsiinin kuorilla maustetut kammotukset saavat ihan rauhassa jäädä kauppaan.

On varmasti myös useita tapoja nautiskella mämmiä. Kerma ja sokeri lienee se yleisin, vaniljakastike tulee hyvänä kakkosena perässä. Minä kuitenkin olen tässä asiassa hyvin poikkeava ja kuljen eri tietä. Rohkaisen sinuakin nyt maistamaan tätä herkkua jogurtin kanssa! Mansikkajogurtti on se ainoa ja oikea, mutta kun en enää mansikkaa voi syödä, olen tehnyt kovan taustatyön löytääkseni sille korvikkeen. Vadelmajogurtti ei toiminut, mutta banaani sen sijaan - oi nam. Voittaja on löytynyt, enkä enää haikaile mansikan perään. 

Joten, mämmiä ja banaanijogurttia, saisiko olla? :)

1 kommentti:

  1. Itse lukeudun juuri niihin "kermaa ja sokeria" -tyyppeihin. En olekaan ikinä maistanut mämmiä jugurtilla. Kuulostaa ihan hyvältä kuitenkin. :D Valitettavasti en voi enää maistaakaan, koska ruisallergia. :c

    VastaaPoista