keskiviikko 3. maaliskuuta 2021

Kevään näkee kengistä



Loppuviikolle luvattiin taas pakkasia, joten päätin tänään ottaa ilon irti tästä kevätilmasta. On niin mahtavaa, kun lumi on pääosin sulanut ja ulkona pääsee taas paremmin liikkumaan. Kiertelin koiran kanssa sulaneita katuja sinne tänne puolitoista tuntia, ja lopuksi istuimme hetkeksi alas. Rakastan pitkiä koiralenkkejä ja entistä parempia niistä tulee, kun ottaa eväät mukaan. 

Viime kesänä olin Taistosta niin ylpeä kun se vihdoin malttoi istua hetken piknikillä. Se on aina ollut aikamoinen häslääjä, eikä paikoillaan seisoskelu ole ollut sen juttu. Liekö ikä tehnyt tehtävänsä vai mistä on kyse, mutta tänäänkin se istui niin hienosti ja rauhassa kun join kahvia. Toki 15-20 minuutin jälkeen se häslääminen alkoi, mutta en enempää olisi odottanutkaan. Olen silti pikku koirastani ylpeä, ja meillä oli erittäin kiva kahvihetki kevätauringossa.



Otin kahvia termospulloon ja evääksi pakkasin leipää sekä itsetehdyn välipalapatukan. Ei sen tarvitse olla sen ihmeellisempää. Korona pakottaa meidät kaikki pysymään omissa mökeissämme, joten kannattaa tehdä siitä elämästä mukavaa. Nautin sieluni kyllyydestä pikku retkestäni, ja sain samalla raitista ilmaa sekä sitä arvokasta omaa aikaa. Uskon, että Taistokin nautti, varsinkin kun pari leivänkulmaa päätyi senkin suuhun.

Puin tänään myös ensimmäistä kertaa kevättossut, mutta niillä tuli kyllä hieman kylmä. Ei se tosin haitannut menoa, ja minulla on aina ollut tapana käyttää kevätkenkiä liian ajoissa. Muistan kun kerran menin ammattikouluun ballerinoissa maaliskuussa! Mutta minulla oli kevätmieli ja halusin pukeutua sen mukaisesti - kengistä näkee kevään saapuneen! 

4 kommenttia:

  1. Hei! Haastan sinut hymy huulille - haasteeseen mukaan! ☀️ Hymy huulille - haasteen idea on kommentoida muiden bloggaajien postauksia tai kehua blogia.

    Toivottavasti otat haasteen vastaan!

    http://jasukuvaa.blogspot.com/

    VastaaPoista
  2. Kyllä, totta. Kengistä huomaa milloin kevät koittaa. Innolla jo odotan mitä kevät tuo tullessaan. Ainakin pian haluan päästä laittamaan pihaa kesäkuntoon.

    VastaaPoista
  3. Oon niin kauan odottanut kevättä että nyt vihdoin se tulisi, ilman mitään takatalvia! Ihana blogi!

    VastaaPoista