tiistai 30. toukokuuta 2017

Maan mainio kesä
Ulkona on ollut viime aikoina todella vaihteleva sää, mutta onneksi olen osunut ulos sellaisina päivinä kun lämpömittari on näyttänyt edes vähän kesän lukemia. Viime viikon lopulla tein pitkän ja rauhallisen lenkin koiran kanssa, ja yritin samalla vähän ikuistaa kevättä kameran muistikortille. Luontokuvat eivät kuitenkaan ole ominta aluettani ja niissäkin keskityn aina mielummin yksityiskohtiin - vaikkapa kukkasiin tai puun runkoihin. Onneksi mukana oli myös oma mallipoika, joka istui maltillisesti penkillä kun voikukkien alle oli piilotettu pari namia harhautukseksi. Hyvä poika.


Eilen vietin kivan päivän, kun ystävä järjesti myöhästyneen synttäriyllätyksen. En ole kovin hyvä yllätysten kanssa, sillä olen vähän sellainen, että haluan aina pitää langat omissa hyppysissä ja haluan tietää ainakin seuraavan viikon eteenpäin, että mitä tulee tapahtumaan. Siksi on vaikea kestää yllätyksiä, kun en tiedä mitä tuleman pitää. Selvisin kuitenkin ja yllätys olikin erittäin kiva - kävimme Linnanmäellä syömässä kesän ensimmäiset hattarat ja katsomassa leffaa Kallion Rivierassa! Se on uudenlainen elokuvateatteri, jossa saa syödä ja juoda samalla kun katsoo elokuvaa. Täydellinen yhtälö!

Ylihuomenna on kesäkuu ja tänään olen yrittänyt miettiä jotain ohjelmaa kesälle. Talvella aina miehen kanssa ajattelemme, että kesällä on sitten paljon tekemistä ja nyt se kesä on, niin kai jotain sitten pitäisi tehdä. Niinpä lähdemme parin viikon päästä kesäretkelle Seinäjoelle ja olen aivan yli-innoissani! Siellä nimittäin järjestetään tämän kesän maatalousnäyttely ja se jos mikä on kesän kohokohta. Lapsuuden kesäretketkin suuntasivat aina maatalousmarkkinoille, mutta mies ei ole käynyt sellaisisilla ikinä. Siispä koen jonkinlaiseksi velvollisuudekseni vaimona tutustuttaa mies tähän maan mainioon kesätapahtumaan ja itsekin olen aikuisiällä päässyt sinne vain kerran. On siis aivan järjettömän mahtavaa päästä sinne juuri tänä kesänä! Itseasiassa nytkin monta päivää harmittelin kun ne ovat niin kaukana, mutta kas, juna kulkee ja vie meidät perille asti. Niinpä Farmari2017, täältä tullaan! 

Olen varma, että tulette kuulemaan tästä aiheesta vielä monen monta kertaa, joten koittakaa
kestää - maatalousnäyttely on parasta juuri nyt. 

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti