tiistai 16. toukokuuta 2017

Blue suede shoesTänä keväänä olen useammassakin blogissa törmännyt kaikkeen vaaleanpunaiseen ja nyt se iski minunkin tajuntaani. Jotain vaaleanpunaista oli saatava, joten minähän näppäränä tyttönä rupesin tuumasta toimeen ja suuntasin tieni kaupungille. Muutama ei-vaaleanpunainen vaatekappale tarttui mukaani ja tietysti kengät. En ihan otsikon mukaisia kenkiä ostanut, vaan ihanat vaaleanpunaiset kangastossut. Olen aivan rakastunut ja pidän näitä taatusti koko kesän! 

Halusin, että kengissä on edes jotain ja näissä nuo kultaiset yksityskohdat riittivät siihen. Harkitsen vielä nauhojen vaihtamista eri värisiin, mutta ainakin toistaiseksi mennään näillä. Vaaleanpunaiset vaatteet valitettavasti hieman kauhistuttavat, kun tunnen näyttäväni niissä pullealle pikku possulle. Tuon väristen vaatteiden ostoa välttelen siis vielä, vaikka samaan aikaan ne huutavat kaupassa nimeäni! 

Alotan nyt kuitenkin varovasti näillä vaaleanpunaisilla kengillä, ne eivät ainakaan lihota. Ulkoilutin niitä jo tänään ruokakaupassa ja näytin varmaan todella surulliselta. Kuljin nimittäin suurimman osan matkasta katse maassa, kun ihastelin kenkiäni joka askeleella!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti