sunnuntai 21. toukokuuta 2017

Laseissa kuohuvaa, silmissä kultaa


Korkkarit kattoon, tää ilta on meille
Mun sielunsiskoille, supernaisille
Laseissa kuohuvaa, silmissä kultaa
Ja auringonnousuun on ikuisuus aikaa

Siinä tämän viikonlopun teema ja sanoma. Kappaletta hoilotettiin niin laivan käytävillä kuin baarissakin, kun yllättäen housebändi sen räjäytti ilmoille. Se oli yksi niistä täydellisistä hetkistä.
 

Tosiaan, eilen oli siis syntymäpäiväni ja tällä kertaa halusin tehdä jotain kivaa tyttöporukalla. Niinpä haalin porukkaa kasaan ja lähdimme laivalle - ihan ilman miehiä. Harmikseni kaikki ketkä halusin mukaan, eivät päässeet, mutta aina ei vain aikataulut sovi yhteen. 

Varasimme siis 22 tunnin huviristeilyn Silja Europalle, ja matkaan lähdettiin perjantai-illalla. Laivan hytti oli hieman pienehkö tarpeisiimme, joten en suosittele kyseistä laivaa, jos käytät paljon apuvälineitä. Onneksi kyse oli kuitenkin vain yhdestä yöstä, niin se nyt menee vaikka päällä seisten. 



Suunnitelmana oli syödä ja juoda paljon, sekä laulaa karaokea. Omalta osaltani vain yksi kolmesta toteutui, sillä karaoke oli niin omituisiin aikoihin, etten ikinä ehtinyt sinne ja pää oli jo valmiiksi niin kipeä, että pysyin ihan vain limpparilinjalla. Ei se silti menoa haitannut, aamu neljään asti meni siitä huolimatta. 

Syömään kuitenkin päästiin ja saatiin pöytä ihanalla näköalalla. Laivan buffet oli uudistunut sitten viime näkemän, ja sieltä löytyi perusjuttujen lisäksi myös vähän aasialaisia herkkuja ja street foodia. Itse kuitenkin panostin jälkkäripöytään, mikä olikin yksi reissun kohokohdista! 








Seuraavana päivänä laivan yläkannella paistoi ihanasti aurinko ja tunnelma oli muutenkin mahtava. Sinne tänne oli kerääntynyt ihmisiä nauttimaan ilmasta, ja yksi poppoo soitti musiikkia kaikkien iloksi. Ihan kuin kannella olisi ollut oma dj! Rohkenin myös esittää biisitoiveen syntymäpäivääni vedoten ja oli aivan parasta syödä jäätelöä aurinkosella kannella merimaisemaa ihaillen ja musiikkia kuunnellen. Siitä olisi voinut nauttia pidempäänkin, mutta kaikki kiva loppuu joskus.

Kotiin saavuttuani mies oli kokannut synttäri-illallisen ja pöydällä odotti lahja. Pidän teitä vielä jännityksessä paketin sisällöstä, sillä se oli sen verran hieno, että se ansaitsee ihan oman jutun!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti