perjantai 11. elokuuta 2017

Karvalapsen äitiyspakkaus
Minulla on ilo kertoa, että meidän karvakomppania kasvaa taas yhdellä hännänpäällä! Elokuun lopussa kaunis kissaneito saapuu valloittamaan arkeamme ja tänään olimme ostamassa pikkuiselle tarvikkeita. Tähän karvalapsen äitiyspakkaukseen keräsimme välttämättömimmät eli erilaisia vinkuvia ja heliseviä leluja, vähän herkkuja, ruokakulhot sekä tietenkin wc-kokonaisuuden eli reikälapion, vessalaatikon ja maton vessan eteen. Jos edes osa kissanhiekasta jäisi siihen. Halusimme tuollaisen kulmaan sopivan vessan, sillä se toimii kylppärissämme paremmin kuin sellainen tavallinen versio. Leluja valitsimme monia erilaisia ja yksi kissanminttunyyttikin tarttui mukaan. Paras löytö taisi olla kuitenkin tuo onkivapamainen lelu, johon tuli mukana useampi vaihtopää. 

Ja kun on tyttölapsesta kyse, halusin tietenkin kaikkea vaaleanpunaista. Mies ehdotti ensin, että eikö koiran pentukulhot kävisi, olisivat sopivan pieniä. Meinasin pyörtyä - laittaa nyt tyttökissalle siniset kulhot! Niinpä ruokakulho on ihanan hempeä, samoin pikkuinen hiirilelu. Tuitui. 

Vielä puuttuu siis kissanhiekka, penturuoat, ulkoiluun tarvittavat valjaat ja kiipeilypuukin saapunee, tosin vasta joskus syksymmällä.  Kissaneidistä ja sen hankintapäätöksestä kerron tarkemmin, kunhan se vain ensin saapuisi luoksemme! 


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti