torstai 19. toukokuuta 2022

Helppo, edullinen ja kaunis

 
Pieni sisustusjuttu tähän väliin. Itselläni on välillä kotihommia tehdessä niin monta rautaa tulessa, etten aina itsekään pysy ihan kärryillä. Tämäkin juttu syntyi juuri niin - kasvien kastelun ja tavaroiden järjestelyn lomassa sain idean valokuvien ripustamiselle. Ja se oli tehtävä heti. Kuulostaako tutulle?

Alunperin siis vaihdoin polaroid -kameraani filmiä, ja otin koekuvan Taistosta. Myöhemmin, kesken muun touhotuksen, totesin kuvan olevan valmis, ja siitä tuli niin söpö, että halusin ripustaa sen jonnekin. Ja kas vain - paria hetkeä myöhemmin tietokonehuoneessa roikkui juuttinarussa kuva jos toinenkin. 


Löysin varastoistani häissämme käytettyjä sydänpyykkipoikia ja koirakuvan kaveriksi päätin ripustaa kuvia meidän häämatkalta. Kuvat eivät ole olleet koskaan aiemmin missään esillä, vaan kaapissa pölyttymässä, joten nyt oli niiden aika. Ja aika söpöhän siitä tuli.

Ongelmaksi muodostui pyykkinarun pituus, sillä kuviahan olisi vaikka millä mitalla. Olen myös vuosia suunnitellut sellaista valokuvaseinää tietokonehuoneeseen, mutta kuvien teettäminen ja kehykset maksavat liikaa. Ehkä joskus vielä on varaa kaikkeen "turhaan", mutta nyt toistaiseksi ihastelen vain tätä kuvanarua tietokoneen näytön yllä. Aika helppo, edullinen ja kaunis yksityiskohta, vai mitä olet mieltä?


4 kommenttia:

  1. Mulla on kans toi että jos jotain keksin se olisi tehtävä heti tai mieluiten jo eilen :D

    Mikä sattuma! Mä ostin just kans tuollaisen led-valokuvanarun lapsen huoneeseen..! Kuvat tosin vielä laittamatta kun aina joku keskeyttänyt :D

    VastaaPoista
  2. Tuo on kyllä kiva idea ripustaa kuvia noin :)

    VastaaPoista
  3. Ihana idea! Minua viehättää siinä mm se, ettei kuvia tarvitse siirrellä siivotessa.

    VastaaPoista
  4. ihana yksityiskohta, sopii just hyvin tuohon! :) Mulla on yhdet vanhat peilinkehykset odottamassa samaa. Virittelin niihin jo jotakin siimaan tapaista, mutta se napsahti nopeasti poikki :D Pitääkin kokeilla juuttinarua! :)

    VastaaPoista