tiistai 13. joulukuuta 2016

Koristeita ja nauhojaTänä jouluna käsintehdyt lahjat jäivät valitettavasti vähäiselle huomiolle, sillä itse joulun järjestäminen veikin oletettua enemmän panoksiani. Askarteluun ei siis liiemmin ole jäänyt aikaa eikä energiaa. Kortit sain väkerrettyä omin pikku kätsin ja aion panostaa myös ruokalahjoihin - jotka nekin ovat tietysti itse tehtyjä. Näiden lisäksi intouduin iltahämärässä koristelemaan pari ovikranssia. Kranssit olivat siis valmiita, asettelin niihin vain hieman koristeita ja nauhoja.

Toinen on ihanan maalaisromanttinen, käpyineen ja pitsinauhoineen. Toinen puolestaan ei ole ehkä niin itseni näköinen, mutta siinä onkin ajateltu enemmän lahjan saajaa kuin omia mieltymyksiä, ja hänelle se sopii kuin nenä päähän. Itselleni voisin vielä väkertää tuollaisen maalaisromanttisen version, sillä vanhat ovikoristeet ovat alkaneet jo hivenen kyllästyttää.

Tällaisia kransseja on muuten helppo tehdä, jos haluat jotakuta ilahduttaa itse tehdyllä lahjalla. Askartelu- ja sisustuskaupoista löytyy paljon materiaaleja, joista voi koota omaa silmää miellyttävän kokonaisuuden :)
Ei kommentteja:

Lähetä kommentti