torstai 1. joulukuuta 2016

Iloa ja odotusta


Tänään oli kerrassaan mahtava päivä! Ulkona oli kipakka, mutta aurinkoinen talvipäivä, kalenteri näytti joulukuuta ja mieleni oli täynnä virtaa. Enää parisenkymmentä päivää aikaa elää tätä joulun taikaa, odottaa ja iloita. Kävin katsastamassa Helsingin keskustan joulukadun, ja iloitsin, vaikka täytyy kyllä sanoa, että hentoinen lumikerros olisi tehnyt siitä vielä hieman vaikuttavamman. 
Mutta joulukadun lisäksi, mikä olisikaan parempi tapa hypätä joulukuuhun kuin käydä oikein kunnon lahjaostoksilla? Yrityksestä huolimatta lahjakierros pitänee ottaa vielä uusiksi, vaan eipä se haittaa. Lahjaetsintöjen lomassa otin hieman omaa aikaa, kävin kahvilassa herkuttelemassa ja istuskelemassa. Ihmisten pitäisi useammin vain istua alas ja rauhoittua, kaiken turhan kiireen ja hälinän keskellä. Sinulla on vain tämä hetki, joten mikset nauttisi siitä. 

Kävin myös ostamassa lipun joulukonserttiin. Olen monesti käynyt Ylioppilaskunnan Laulajien perinteisessä joulukonsertissa ja ehkä jopa luonut itselleni siitä jo jonkinlaisen perinteen. Onpahan ainakin jotain mitä odottaa - lauantaisen Juha Tapion ja ensi viikon joulumarkkinoiden lisäksi!


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti