sunnuntai 6. joulukuuta 2020

Hemmottelua ja elämyksiä


Vietimme eilen ystävän kanssa kahden hengen turvalliset koronapikkujoulut. Vantaan Kivistöön avattiin tässä loppusyksyllä uusi day spa, ja olen odottanut kuin kuuta nousevaa, että pääsen sinne kunnon kasvohoitoon. Sansa Spa on marokkolaishenkinen, elämyksellinen ja erittäin tunnelmallinen kauneushoitola, jonka listalta löytyy hoitoja aivan varmasti jokaiseen makuun. On kasvo-, jalka- ja käsihoitoja, hierontoja, rakennekynsipalveluja, ripsien värjäystä ja -pidennyksiä sekä paljon muuta. Sansa Spa on siis kokonaisvaltainen kauneushoitola meille kaikille, jotka kaipaamme aina silloin tällöin arkeen vähän hemmottelua. Itse voisin viettää siellä vaikka ihan kokonaisen päivän kaikissa eri hoidoissa!

Kaverini otti jalkahoidon, minulle tuli kasvohoito sekä meille molemmille tehtiin lopuksi vielä ripsien kestovärjäys. Joskus nuorempana minulla oli tapana värjäyttää ripsiä, ja nyt taas muistin kuinka paljon se piristää ilmettä. Ajattelinkin nyt alkaa värjäyttämään niitä taas säännöllisemmin, sillä vaikka se on pieni juttu, niin sillä on iso vaikutus peilikuvaan. 



Kasvohoidon alussa kerrottiin, että hoidossa käytetään vain luonnonkosmetiikkaa, josta ilahduin kovasti. En nimittäin tiennyt tätä etukäteen, mutta se oli kyllä ehdottoman iso plussa ja saa minut suosimaan Sansa Spata jatkossakin. Ensin oli puhdistus ja mahtavan tuoksuinen hedelmähappokuorinta, jonka jälkeen kasvoille puhallettiin vesihöyryä. Lämmin vesihöyry paitsi tuntuu ihanalle, niin se myös avaa tehokkaasti ihohuokosia, jolloin mustapäät ja muut epäpuhtaudet on helpompi saada pois. Vesihöyryn jälkeen kosmetologi teki mekaanisen puhdistuksen mustapääraudalla, joka ei koskaan tunnu kovinkaan mukavalle, mutta onneksi sen jälkeen sain kasvoille ihanan heleyttävän kultanaamion. Kasvohoitokokonaisuuksia oli tarjolla erilaisia, mutta valitsin tämän paketin itselleni juurikin tuon naamion takia. Kultanaamio kuulosti niin ihanan ylelliseltä, etten voinut vastustaa! Naamio sai vaikuttaa kasvoilla rauhassa, jonka jälkeen laitettiin vielä kosteusvoidetta ja tietysti ne ripset kuntoon.

Hoitojen jälkeen paikanpäällä sai nauttia rauhoittavaa minttuteetä ja tykkäsin hoitolan ilmapiiristä, sillä kenelläkään ei ollut mihinkään kiire. Saimme siinä rauhassa istuskella ja nauttia teestä rentouttavien hoitojen jälkeen eikä hoitojen aikanakaan kiirehditty. Hoitolasta jatkoimme vielä syömään läheiseen ravintolaan, joten ei nyt sentään sen villimmät koronapikkujoulut. Juuri täydelliset kuitenkin tähän kohtaan, sillä kumpikin meistä kaipasi hieman rentoutusta, hyvää seuraa ja maittavaa ruokaa.

Sansa Span hinnastot ja varaustiedot löydät parhaiten heidän nettisivuiltaan tai sosiaalisesta mediasta. Minä ainakin suosittelen, sillä itse suorastaan jo odotan seuraavaa kertaa! 


4 kommenttia:

  1. Oikein hyvät pikkujoulut! Aina on hyvä saada syy käydä spa:ssa rentoutumassa. Tuo kultanaamio menee kokeiluun!

    VastaaPoista
  2. Sattuiko hoitolassa olemaan käytössä Evolve? Tuosta kultanaamiosta tulee mieleen äskettäin testaamani: https://blingershimmer.blogspot.com/2020/10/kultanaamio.html

    VastaaPoista
  3. Tuo on aika elämys kokonaisuudessaan. Upea miljöö :)

    VastaaPoista
  4. Ihanat pikkujoulut teillä ollut. Mukavaa joulun odotusta sinulle :)

    VastaaPoista