tiistai 1. joulukuuta 2020

Karvalapsen joulukalenteri

 

Tänään alkoi joulukuu ja jokaisella kiltillä lapsella pitää olla tietysti joulukalenteri - myös karvalapsilla. Askartelin itse koiraystävällisen kalenterin, sillä lemmikkien valmiissa joulukalentereissa on Taistoa allergisoivia aineita. Mies ehdotti, että joka aamu vain tyhjän vessapaperihylsyn sisään nameja, mutta onko rumempaa joulukalenteria keksitty! Kuulemma Taisto ei välitä, mutta olin eri mieltä. 

Niinpä ostin halvimman mahdollisen suklaakalenterin ja avasin sen varovasti alareunasta, jotta sain vedettyä levyn sisältä pois. Suklaat meni mamman suuhun ja tilalle laitoin koiralle sopivampaa herkkua. Sitten vain levy takaisin ja reuna teipillä kiinni. Edullinen ja näppärä ratkaisu, jos haluaa ilahduttaa nelijalkaisia kavereita! Taiston mielestä kaikki luukut olisi pitänyt tietysti avata heti, koska oli kuulemma ollut niin kilttinä, mutta anovasta katseesta huolimatta avasimme kuitenkin vasta vain sen ekan luukun...

4 kommenttia:

  1. Karvalapsonen varmaan availee luukkuja innokkaasti? :D

    VastaaPoista
  2. Hyvä idea vaihtaa herkut ja näin saada karvakamulle kiva kalenteri. :)

    VastaaPoista
  3. Hauska idea :) Meillä ei tytöille ole kalenteria.

    VastaaPoista
  4. Ihana että Taistolla on oma kalenteri! Eikä ollenkaan huono ja ekologinen idea tuo miehesi vessapaperihylsy-kalenteri!

    VastaaPoista