torstai 18. helmikuuta 2021

Toinen ja viimeinen?


Helmikuun Glossybox on saapunut luokseni ja voi että, kuinka söpö se onkaan! Ihanan retro kasettilaatikko, joka kätki taas sisäänsä vaikka mitä kivaa. Tämä tuli nyt aika nopeasti edellisen boksin jälkeen, kun tammikuun lähetyshän saapui luokseni vasta helmikuun puolella. Samalla tämä on myös viimeinen boksini, sillä aion nyt lopettaa tilauksen. Ihan hauska kokeilu, mutta ehkä hieman turhaa rahanmenoa joka kuukausi.

Tässä helmikuun boksissa oli vain yksi tuote, josta en niin piitannut. Sen sijaan olin yllättynyt, että näissä tulee mukana myös tarvikkeita, kuten siveltimiä. Tavallaan kiinnostaisi jatkaa, kun joka laatikossa on kuitenkin ollut pääasiassa hyödyllisiä juttuja, mutta ehkä sitten joskus tulevaisuudessa. Onhan se nyt aika kiva avata lahjapakkaus joka kuukausi.




Karl Lagerfeld - huultenrajauskynä

Bang Beauty - puuteri ja poskipunasivellin

Ciaté London - irtopuuteri

Molton Brown London - suihkugeeli

Sophia + Mabelle - poskipuna

Näistä ehdottomasti vähiten minua inspiroi tuo poskipuna, sillä mielestäni poskeni ovat jo aivan tarpeeksi punaiset ilmankin. Sen sijaan irtopuuteri ja suloinen sivellin oli kiva yllätys, samaten kuin huultenrajauskynä. Tykkään laittaa huulia paljon enemmän kuin silmiä, joten innostun aina uusista huulimeikeistä. Suihkugeeli tuoksui ylelliselle ja sellaisille nyt on aina käyttöä. Tälle kokonaisuudelle siis arvosanaksi 4/5, sillä poskipuna on ainut, joka lähtee lahjoituksena eteenpäin. 

Mitä olette mieltä, pitäisikö minun sittenkin jatkaa tilaustani? 

2 kommenttia: