sunnuntai 28. helmikuuta 2021

Sunnuntaikävelyllä



Nyt viikonloppuna on ollut aivan järjettömän kaunis ilma ja mekin lähdimme tänään nauttimaan siitä. Läheisessä rantakahvilassa oli grilli kuumana, joten nautiskelimme kevään ensimmäiset grillimakkarat. Sen jälkeen oli tottakai pakko saada vielä pannukakkua ja kahvia, ja voi miten kevätaurinko lämmitti siinä herkkuja nautiskellessa.

Kävimme myös sunnuntaikävelyllä rannalla - niin kuin kunnon eläkeläiset. Pikkulinnut visersivät ja minä hengitin keuhkot täyteen ihanaa kevättä. Mahtavaa, että vähitellen alkaa taas kunnon ulkoiluilmat, kun ei tässä nyt oikein muualle voi mennä. Ulkonaa oli niin aurinkoista ja kaunista, eikä tullut yhtään kylmä. Nyt viime aikoina on tottunut siihen, että aina kun pistää nenän ulos ovesta, niin heti on naama jäässä. Mutta ei tänään! Tänään oli lämmintä ja mukavaa, ja ulkoilimme hyvän tovin. 

Ihanaa helmikuun viimeistä teille kaikille, huomenna on maaliskuu ja kevät on taas askeleen lähempänä. Puss och kram! 





4 kommenttia:

  1. Nyt on monena päivänä ollut niin ihana sää viettää ulkona aikaa! :) Me oltiin eilen vaikka kuinka kauan ensiksi koirapuistossa, ja sitten vielä kävelylenkillä :-)

    VastaaPoista
  2. Nyt on ollut niin ihania ilmoja, että ulos vaan nauttimaan maailmasta, kun ei tiedä mitä huominen taas tuo tullessaan...

    VastaaPoista
  3. Nyt kyllä kelpaa jälleen nautti auringosta! Sieltä se kevät jälleen tulee. Ihanaa! :)

    VastaaPoista