perjantai 16. joulukuuta 2022

Papan toppahousut


Minusta on niin ihanaa kun on talvi! Ulkona on kaunista ja ilma on raikas. En kaipaa kovia pakkasia, mutta nautin lumesta. Harmittaa, kun en ole tällä viikolla ehtinyt ulos valokuvaamaan päivänvaloon.

Ihmisiltä kuulee niin paljon sitä valitusta ja sättimistä talvesta, jota en ymmärrä. Kyllä itsekin turhaudun, jos lumityöt hoidetaan huonosti enkä pääse ulos talosta, mutta ei se silti saa minua vihaamaan talvea. Vuodenajat ovat rikkaus eikä se pimeyskään nyt niin kauaa kestä. 

Tämän talven suosikkiasu on ollut papan vanhat toppahousut, toppatakki ja pipo. Sinne alle villasukkahousut ja kunnon neule, niin kyllä pärjää. Itseasiassa havahduin siihen tässä taannoin, että vaatekaapissani ei ole yhtään kunnon villapaitaa. Toisaalta en kyllä ulkoile missään -25 asteen pakkasessa, joten en tiedä olisiko sille kunnolla käyttöäkään. Tykkään neulemekostani, se kun lämmittää polviin asti, vaikka onkin vain tekokuitua. 

Pipo on edelleen pysynyt matkassa mukana ja oikeastaan haaveilen jo toisesta. Totesin, ettei tämä väri sovi muihin huiveihin, joten haluaisin mustan tai ehkä ennemminkin harmaan. Vielä ei kuitenkaan ole löytynyt kelvollista, joten tällä mennään.



4 kommenttia:

  1. Jokaisessa vuodenajassa on omat puolensa, mutta kyllä mulle jo tää lumimäärä riittäisi ja varsinkaan kovia pakkasia ei kyllä enää tarvitsisi olla :D

    VastaaPoista
  2. Itselle talvi on aivan liian kylmä. Hyvä puoli talvessa on se, että jos on lunta niin on valoisampaa ja tietenkin tykkään luistelusta sekä laskettelusta. Muuten talvi ja lumirakkaus jää siihen. Olen niin kesäihminen <3

    VastaaPoista
  3. Mieki tykkään talvesta! mitä enemmän lunta sen parempi! :D Meillä on sairastettu flunssaa ja kuumetta koko katraan kanssa, niin ikkunasta olen miekin ihaillut näitä täydellisiä ulkoilupäiviän. Ja totesin myös, että mun pitäisi asua omakotitalossa, jossa olisin itse vastuussa omista lumitöistä. ärsyttäisi vähemmän :D Tosi hyvän näköiset talvikengät sulla! :)

    VastaaPoista
  4. Oikea talvipukeutuminen on se oleellinen asia, jos haluaa nauttia talvesta. Itse olen mies, mutta erinäisten sattumien kautta tutustunut sukkahousuihin. Ja mikäpä olisi viisaampi alusvaate talvella noiden toppavaatteiden alle, kun nuo mainitsemasi villasukkahousut, sukupuolesta riippumatta. Jos laitan pilkkihaalarien alle pitkät kalsarit ja sukat, ja sitten vedän saappaat jalkaan. Ei mene kauaakaan, kun ne sukat on mytyssä siellä saappaan kärjessä. Villasukkahousut sinne haalarien alle, niin on mukava ja lämmin olo, eikä sukat valu.

    VastaaPoista