keskiviikko 7. joulukuuta 2022

Vuosimallia 2022




Olen ottanut tavaksi, että joulukuusen voi rakentaa jo Itsenäisyyspäivänä. Näin siitä ehtii nauttia, sillä meillä joulu ei kestä loppiaiseen. Joulukoristeet kerätään Tapaninpäivän jälkeen pois ja kuten äiti sanoi - värikkäät tulppaanit ilmestyvät heti pöydälleni kevään merkiksi!

Kuusen virkaa meillä toimittaa kaksi vuotta sitten ostettu valkoinen muovikuusi. Olen edelleen sitä mieltä, että jos kuusi ei ole aito, niin sitten sen ei myöskään tarvitse näyttää aidolta. Tästä syystä liputan edelleen valkoisen kuusen puolesta ja ylleen se sai puna-kultaisen koristuksen.

Olen useampia vuosia viettänyt jo omassa kodissa ja laitellut kuusta, mutta vasta nyt ollaan siinä pisteessä, että koristeita ei tarvitse enää ostaa. Aluksi yritin aina mukailla kotona ollutta kuusta ja pyysin äidiltä lempikoristeeni. Vähitellen kuitenkin se oma jälki alkaa löytyä ja kodin perinteet haihtuu taka-alalle. Huomaan myös itsessäni muutoksen, ettei jokaisen joulukoristeen tarvitse olla juuri samalla paikalla kuin edellisinä vuosina, vaan voi koristella niin vähän tai paljon kuin haluaa.

Mutta mitäs tykkäätte joulukuusesta vuosimallia 2022?





5 kommenttia:

  1. Itsekin tykkään koristella kuusen ajoissa :)

    VastaaPoista
  2. Marraskuun alusta asti jo ollut kuusi pystyssä tällä jouluttajalla. Eli todellakin ajoissa. 😅

    VastaaPoista
  3. On hienoa, että jokaisella on omat tavat koristella ja viettää joulua.

    VastaaPoista
  4. Kuusi kuin karkkisauva! ihana on :) meille tulee kuusi vasta jouluviikolla, koska ollaan nyt aitokuusi vaiheessa :D en muista koska kuusi laitettiin silloin, kun meillä oli tekokuusi, mutta se sai olla aprillipäivään asti :'D

    VastaaPoista